22 januari 2011

Leverans till Jonssons Fik & Butik i Enviken







Livebilder på Jeans



En liten sommartjej på upptäcksfärd i trädgården i Jeans som håller för lek & bus.....

Jeans i egen design

Jag återanvänder sköna, mjuka vuxenjeans för att tillverka egendesignade jeans till barn. Byxorna är både unika och klimatsmarta.
Modellen har mudd i midjan och benslut som gör att byxorna kan användas under en längre period och växa med barnet. Dom är oxå sköna att använda då dom inte sitter åt och skaver i linningen. Modellen är rymlig med färgglada dekorationspasspoaler i sidan och på oket bak. Bakfickor med roliga färgglada applikationer finns på många av modellerna.
Finns i storlek 62-110











En liten Väska....


En liten unik och klimatsmart börs till dig själv eller varför inte ge bort en i present. Med lite slantar i blir det en uppskattad present till ung som gammal.....

Material 100% återbruk
Jeans med applikation och fodrad i mönstrat bomullstyg.

Finns i olika storlekar, färger och former.







En smart förvaringsväska till många ändamål. Kanske som nessesär eller varför inte som blöjväska. Till Kameran eller mobilen funkar den oxå.

Material:100% återbruk
Jeans och fodrad med bomullstyg
Finns i olika färger, former och storlekar.



Foto:Magdalena Forsberg

Elefant & Hund i jeans

Elefanter och hundar i härliga färgkombinationer. Materialet är 100% återbruk i dessa. Även vadden jag använder som stoppning i alla mina leksaker är återbruk då den kommer från kuddar som ej är kuddar längre!
Mönstret till dessa hittade jag i mammas gamla mönsterpärm från 70-talet. Orginalet är mindre så jag förstorade upp de en aning och ritade om modellen lite. Resultatet blev bra tycker jag och jag gillar färgkombinationen jeans+rött=kärlek..
Foto: Magdalena Forsberg

Jeanstossor


Jeanstossor i massor tillverkas det för fullt. Unika och klimatsmarta i egen design med applikationer i härliga mönster. Materialet är återbrukade jeans och muddväv. Finns i storleken 16 17 18 19 20 (ca nyfödd till 1 år). Storlek 20 har en moccasula som fungerar som ett halkskydd, perfekt för en 1 åring i farten. Alla tossor är fodrade med mönstrat återbrukat bomullstyg.

Finns några kvar i lager. Går också bra att beställa efter egna önskemål. Passar perfekt som dop present.





Foto: Magdalena Forsberg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...